Area Mapping

Produccions ASV és una vídeo-productora amb àmplia experiència en diferents sectors del camp audiovisual, especialment centrada en les àrees de televisió local, televisió per internet (web tv), multicàmera, vídeo musical i events de caràcter cultural.

La nostra experiència arrenca el 1994 amb la realització de reportatges de caràcter social, industrial, corporatiu i videoclips, fins que el 2001, ens incorporem al mercat de la televisió local, amb programes musicals de freqüència setmanal. La producció per a la tv local es multiplica, amb la realització de sèries de reportatges que combinen música, turisme, folclore i cultura.

L'experiència en la realització de programes multicàmera en contacte amb els escenaris, porta a la productora a treballar també en l'àrea del teatre, col.laborant en programes com Escenaris de la Xarxa audiovisual local.

Tantmateix, i donada l'estreta rel.lació de la productora amb els events de caràcter cultural, s'han realitzat tasques de presentació i guionatge per a programes de Televisió de Catalunya (No n'hi ha Prou, la Marató, Cap d'any...) o locució d'espots com el de la Festa dels Súpers.

Amb més de 500 concerts, obres teatrals i altres events multicàmera realitzats, Produccions ASV, es caracteritza per treballar amb pressupostos ajustats, però amb una alta qualitat, donada la naturalesa marcada per les TVs locals.

En aquest moment a banda de producció per a la tv local i col.laboracions amb TV de Catalunya, treballem en el desenvolupament de web tvs, ja sigui en projectes propis com per a diferents municipis.

Podeu fer servir aquest correu per contactar amb nosaltres:
asv@produccionsasv.com

També ens trobareu a la secció de contacte d'aquesta mateixa web.
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /web/htdocs/www.areamapping.tv/home/talls/lateral.php on line 6
Loading...
NOVETATS
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /web/htdocs/www.areamapping.tv/home/talls/lateral.php on line 48
CANALS
    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /web/htdocs/www.areamapping.tv/home/talls/lateral.php on line 63
Segueix-nos a Facebook! Segueix-nos a Vimeo! Contacta'ns!
© AreaMapping.tv | Avís legal | Espai Píxel